Ervaar wat coaching in de natuur met je kan doen....

9

Terugkomen na herstel

Ben je herstellend van een operatie, een ziekte, of een ongeluk en moet je aanvaarden dat het niet meer is zoals het was voorheen? Word je maar telkens terug geworpen?

9

De derde levensfase en dan...?

Zit je in de derde levensfase en vraag je je af hoe kan ik mijn verminderde vitaliteit aanwenden om meer rust te creëren en meer vrijheid te ervaren?

9

Te druk in je hoofd...

Heb je het te druk in je hoofd en wil je meer rust, ik neem je graag mee de natuur in om te ervaren wat het met je doet. Zo kun je zelf werken aan je eigen oplossing die je al in je hebt.

Waar word je echt blij van, en wat wil je graag

(evt. met een beetje hulp)

  • Na een lange dag op het werk of in het verkeer is wandelen een ideale “uitlaatklep” om tot rust te  komen.
  • Meer in balans zijn en steviger staan, positieve gevoelens worden sterker  krijgen  de bovenhand.
  • Je krijgt ideeën en doet inspiratie op, ook ga je meer werkplezier ervaren!
  • Zelf uit je valkuil klimmen (met een beetje hulp)
  • Je gedachten worden meer helder en je gaat ontdekken wie je echt bent
  • Weten wat je kan doen om je batterij op te laden als je niet lekker in je vel zit.
  • Je piekert minder, slaapt beter en maakt je hoofd leeg. Beter dan antidepressiva!
  • In beweging komen, in de frisse lucht zijn en buiten bezig zijn.

Ik wil je graag mee de natuur in nemen, om daar te vertragen, te zijn in het nu en zo samen te bekijken wat de helende werking van de natuur met je doet. We ontdekken samen waar je energie vandaan komt zodat je stappen kunt zetten in de toekomst…!

Waarom juist ik je goed kan begeleiden…

Luisteren naar je verhaal dat is wat ik doe. Ik zie van nature snel hoe iets in elkaar zit, hoe allerlei processen en spinsels elkaar beïnvloeden en waarom iets juist wel of niet goed werkt. Ik ga dan ook graag op avontuur waar jij vastloopt. Ik begeleid, coach en support je om weer open in het leven te staan. Door oplossingsgericht coachen, soms misschien juist provocatief te coachen en/of via motiverende gesprektechnieken…Je maakt dan met mij een aantal wandelingen en  daarnaast krijg je ook oefeningen mee voor thuis. Tijdens de eerste wandeling zorg ik dat je eerst helemaal op je gemak bent, dit doe ik door eerst “de basis wandeling“ te doen. Hierdoor kom je helemaal tot rust en daarna zien we vanzelf wat op ons pad komt…Je zult zien dat je gaat open staan voor een nieuw begin, of je maakt in ieder geval werk van je verzet daartegen…

Ook jij wilt toch: door de bomen het bos weer zien?

Meer rust

Je gedachten worden helderder. Je piekert minder en maakt je hoofd leeg.

Je staat steviger

Je bent beter in staat om de dagdagelijkse problemen te relativeren.

Glimlach...

Je krijgt een glimlach op je gezicht. Het verbetert je stemming hierdoor voel je je gelukkiger.

De oplossing ligt dichterbij dan je denkt

Vaak maken klanten een beetje sceptisch contact. Omdat op deze manier de natuur voor hen onbekend is en vaak geassocieerd wordt met iets zweverigs. Bij de eerste  wandeling zorg ik dat je eerst helemaal op je gemak bent, dit doe ik door  “de basis wandeling“ te doen. Hierdoor kom je helemaal tot rust en daarna zien we vanzelf wat op ons pad komt…

Na afloop van de wandeling heb je én aan je mentale welzijn gewerkt én ben je in de buitenlucht in beweging geweest. Dit geeft een super voldaan gevoel.

En hoogst waarschijnlijk zie je door de bomen weer het bos…

Ervaringen van mijn klanten

Ik vond het wel lastig om een goede coach te kiezen, want er is erg veel aanbod. Mijn keus viel op Frank omdat hij ook een collega van mij goed op weg had geholpen. Door de coaching sessie, ben ik meer gaan geloven in de positieve dingen in mijzelf, nu zit ik nog beter in mijn vel. Frank is enthousiast en hij betrekt de natuur op een geweldig leuke manier, zo inspirerend.

Floor Zwiers

Amsterdam

Tijdens het traject dat ik bij Frank volgde, stelde hij me telkens de juiste vragen. Hij is nuchter, praktisch en respectvol in zijn aanpak. Niet zo zweverig als ik eigenlijk verwachtte. Bovendien had hij aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied maar ook privé. Mooi om te ervaren hoe de natuur daarin ook mee werkt…

Hans van Katwijk

Utrecht

Wil je weer rustig, stevig en gelukkiger in het leven staan?

Laten we dan samen kijken hoe ik je hiermee kan helpen